Newsletter

Feltételek

Az Új Ember Katolikus Könyvesbolt több száz kiadványt forgalmaz, részben saját, részben más kiadók termékeit. A www.ujember.ro honlapon bárki vásárolhat könyvet, aki Romániában bejegyzett lakcímmel (jogi személyek esetében székhellyel) rendelkezik, illetve regisztrál a honlapon és a vásárlási feltételeket elfogadja.

A megrendelés menete:

Válassza ki a kívánt könyvet, majd kattintson a „Kosár” gombra, ezzel a rendszer hozzáadja a megrendeléséhez a kiválasztott terméket. Ha még nem tag, haladjon végig a regisztrációs lépéseken, adja meg elérhetoségeit, kézbesítési és számlázási címét. Fontos, hogy egy telefonszámot is megadjon, amelyen munkatársaink szükség esetén el tudják Önt érni. Ha Ön már regisztrált tag, az email-cím és jelszó megadásával egyszeruen beléphet fiókjába. Válassza ki a szállítási módot, majd véglegesítse rendelését.

Kézbesítés

Az Ön által megrendelt könyvet vagy más terméket kétféle módon szállíthatjuk el. Mindkét esetben érvényes szabály, hogy a munkanapokon, déli 13 óráig feladott rendelését még aznap postára tesszük. Ezzel egyidoben emailben értesítjük Önt arról, hogy a csomag feladása megtörént.

1. Román Posta A postai szállítás elonye, hogy olcsó; hátránya, hogy érte kell menni a postahivatalba. Ha Ön ezt a szállítási módot választotta, a megrendelését követo 2-3 napon belül értesítést („aviz”) kap a postától, amelyben tájékoztatják arról, hogy csomagja érkezett. A csomagot csakis személyesen lehet átvenni, és csakis a fizetéssel egyidoben.

2. Gyorsfutár A gyorsfutár drágább ugyan, viszont házhoz szállítja a kívánt árut. Ha Ön ezt a szállítási módot választotta, a megrendelt könyveket vagy más terméket az esetek többségében a megrendeléstol számított 48 órán belül kézhez kapja. A csomagot csakis személyesen lehet átvenni, és csakis a fizetéssel egyidoben.

Fizetési tudnivalók:

Jelenleg kizárólag utánvéttel („ramburs”) lehet fizetni a megrendelt könyveket. Ez azt jelenti, hogy a csomagot nem tudja addig átvenni a postáról, amíg annak értékét ki nem fizette.

Garanciák

Amennyiben Ön a postán küldött termék minoségével elégedetlen, kérjük az átvételt követoen lehetoleg azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak emailben (ugyfel kukac ujember pont ro). Kérjük adjon meg egy telefonszámot is, amelyen elérhetjük. Bár az Új Ember Kiadó a szállítás során okozott károkért nem vállal felelosséget, minden eronkkel azon leszünk, hogy a felmerült problémát megnyugtató módon orvosoljuk: a hibás példány helyett másikat küldünk. Pénzvisszafizetésre csakis abban az esetben van lehetoség, ha az Ön által rendelt könyvbol cserepéldány nem áll rendelkezésre.

FőoldalFőoldal

   Kosár:    

(a kosár üres)

Keresés

Sikerlista

  • A cserkészet
  • Cserkészek szakácskönyve
A cserkészet

Sík Sándor, Teleki Pál,...

Cserkészek szakácskönyve

Pécsi öregcserkészek

...
Keresztutak
Ó- és Újszövetségi Szentírás

1416 oldal,...

Válaszd a szeretetet!

ford. Králl Bernarda,...

További sikeres könyvek